M&JMWeb-724

Quan vam visitar Dblanc per primera vegada encara no sabíem si volíem casar-nos o no. Ens van parlar d’aquest lloc uns amics i vam decidir anar a visitar-lo. Quan vam sortir de la primera visita amb el Miquel ja ho vam fer amb un dia reservat. No va fer falta donar-li moltes voltes a si ens volíem casar o no, vam trobar el lloc perfecte i tots dos vam estar segurs de fer aquest pas. Tant el Miquel, la Olga i la Cristina han estat sempre per qualsevol dubte, tranquil•litzant els nostres nervis prebodils, i donant-nos seguretat de cara al nostre dia.
El dia de la festa va ser increïble. Encara, després d’un mes, no trobo les paraules adequades per poder descriure totes les emocions i sentiments que vam viure. I puc dir que va sortir tot perfecte, com ho havíem somiat tantes vegades.
La cerimònia va ser molt emotiva, la Olga va tenir unes paraules molt encertades i va ser una mestra de cerimònia perfecte. La Cris sempre atenta als petits detalls i posant tot preciòs i el Miquel control•lant tota la situació. Però no vull oblidar-me de tota la resta de l’equip: dj, cambrers, cuiners….Es un súper equip!!!! Els convidats m’ho han repetit moltíssim, els va encantar el tracte, atents a tots i sempre amb un somriure i professionalitat.
Recordarem tota la vida el nostre dia amb un gran somriure, el mateix somriure que se’m va posar el dia que vaig veure Dblanc per primera vegada i el mateix somriure que va seguir durant tot un any amb els preparatius. Ha estat una etapa de la nostra vida meravellosa acompanyats per un equip genial.
Moltes gràcies per fer del nostre dia un dia màgic tocant la sorra de la platja, un somni fet realitat. Gràcies per fer una festa amb el nostre segell d’identitat.

Marina & Jose M.