El vostre objectiu és el nostre

DBlanc neix de la passió per la feina que fem, doncs ens agrada acompanyar als nostres nuvis en el seu dia, i gaudim de poder-ho fer. Una carta de presentació avalada per l’experiència organitzativa en centenars de casaments a la vora del mar. Aquesta, és la nostra millor garantia.

L’equip DBlanc

MIQUEL
MIQUEL
El millor organitzador i director que podreu trobar. Artífex i creador d’aquesta història, que, després de treballar vint anys en el món comercial dins del sector de la restauració, decideix passar a l’altre “bàndol” i tractar directament amb el públic que acudeix a aquest sector.
OLGA
OLGA
La mestressa de cerimònies que tots els nuvis desitjarien tenir en el seu dia. Per a ella, organitzar el vostre casament no és una feina, sinó una diversió, hi posarà cor i ànima a cada detall que vosaltres penseu per al vostre casament.
Una confesió: es casaria un cop cada any, només per a estrenar un vestit de núvia cada vegada.

Especialistes en Casaments

Al voltant d’aquestes figures hi ha un equip de professionals que faran del vostre dia una celebració irrepetible. Un increïble grup humà disposat, amb un ampli somriure a la cara, a fer de cada instant un moment únic, i, de cada detall, un fet memorable. Les repetides i nombroses crítiques positives al respecte, durant tot el temps que duem edicant-nos a això, ens permeten assegurar amb orgull que tenim el millor equip de treball del món.

Exclusivitat

Gastronomia

Amor

Connecta’t

Segueix-nos a les principals xarxes socials per estar al dia del nostre treball i del món del wedding.

A DBlanc us oferim el nostre Blog amb el que podreu participar i informar-vos sobre l’última hora i novetats del sector.