Casaments a la Platja

La proposta de DBlanc és clara: Buscar la simplicitat del moment!
Refusant la pompositat i el superflu, posem especial èmfasi en tots els detalls, per petits que siguin, tenint especial cura del menjar i el servei, perquè són part fonamental de la planificació dissenyada per a vosaltres.

Sabem que el punt de partida a l’hora d’organitzar el vostre casament, sempre sorgeix de la pregunta:

“Com voleu que sigui el vostre casament?”

Aquest, el moment de donar resposta a la cabdal pregunta, serà quan hauran de sortir a la llum: les idees que us han sorgit pel cap en algun moment, els comentaris que heu fet en una llibreta mentre hi pensàveu, les anotacions que heu enregistrat a corre cuita en el vostre mòbil, les fotografies que us han servit d’inspiració, o les converses mantingudes al imaginar-vos com voleu que sigui el vostre casament.

A DBlanc, tractem cada compromís com un esdeveniment únic, perquè els casaments que celebrem ho són. Aquesta és la formula per a complaure les expectatives que dipositareu en nosaltres, doncs, som conscients de la importància d’un dia com aquest per a les nostres parelles.

La Cerimònia

Aquest moment tan rellevant, el celebrarem en el lloc ideal: la platja.

Amb la finalitat que la cerimònia respiri la vostra essència, serà planificada amb cura, juntament amb vosaltres. La música escollida, la brisa del mar al capvespre, la presència de persones especials, les vostres mirades de complicitat, els riures feliços, i alguna llàgrima que no podrà ser continguda, conformaran el record d’aquests instants que perduraran per a sempre a la vostra memòria.

Foto cedida M&N Fotógrafos

La Gastronomia

DBlanc té passió per la gastronomia. Per aquest motiu, l’àpat de la vostra celebració estarà compost d’una àmplia selecció de plats de la nostra terra. Un menjar que serà elaborat amb atenció, i, prèviament presentat en un menú degustació per a que doneu el vostre vist i plau.

La generosa varietat d’aliments que conformaran el vostre menú, seran ideats i preparats pel nostre expert equip de cuiners. Uns excel·lents professionals que, el dia seleccionat, us complauran amb un espectacular show cooking en directe. Mentre menjareu, i preservant la màxima qualitat que ens caracteritza, manipularan, en viu, gran part de les delícies que haureu triat per a sorprendre als vostres convidats.

Perquè la gastronomia és fonamental per a nosaltres, realitzem una curosa selecció de proveïdors. Un dels secrets que ens garantiran la millor qualitat de productes, per a oferir-vos les presentacions culinàries més sorprenents. Una oferta que acompanyarem amb la millor tria de vins i caves de la terra, perfectes per a complementar aquesta proposta tan suculenta i saborosa.

A més, conscients de les limitacions alimentàries d’algunes persones per qüestions d’intolerància o al·lèrgies, a DBlanc ens adaptem a aquests requeriments i tenim especial atenció per a que tothom quedi satisfet.

La Festa

Un casament és una festa!

Aquesta màxima, és la afirmació que sempre repetim a totes les parelles al confiar en nosaltres. Així doncs, com que una festa no s’entén sense el so de la música, a DBlanc tindreu un discjòquei que amenitzarà la celebració des del primer moment.

Considerem que la música és un aspecte molt important, per aquest motiu, per a que el vostre toc personal us acompanyi tota l’estona, la selecció musical que elaboreu sonarà en cadascuna de les diferents fases de la celebració.

D’altra banda, per a degustar dels moments més desenfrenats de la festa, en el bar de la discoteca disposareu d’una selecció dels millors licors i una varietat de còctels que se us prepararan amb entusiasme.

Vols sol·licitar més informació?

Contàcta’ns i aclarirem tots els teus dubtes.

Home Contact - CA
Enviando