Casar-se a la platja

Com els hi dic als meus convidats?

D’aquí a pocs dies ens trobarem celebrant els Nadals amb la família i segur que molts de vosaltres heu pensat aprofitar aquests moments de trobades familiars per anunciar el vostre casament, quina emoció!

Ja fa dies que heu formalitzat el tràmit a DBlanc però ara toca dir a tota la família que us caseu i que el vostre és un casament especial… celebrareu un casament a la platja.

Per a molts dels vostres convidats serà la primera vegada que podran gaudir d’un casament a la platja i segur els hi semblarà una idea fantàstica això de celebrar un casament d’una forma un pèl diferent al que estan acostumats.

També és possible que hi hagi algun convidat que us arrufi el nas davant la idea d’assistir a un casament a la platja però no patiu, acabaran passant-s’ho tant bé com la resta però de vegades la novetat no és ben acceptada des d’un bon començament.

 

casarse en la playa boda playa

 

Si heu decidit donar-li un aire més informal al vostre casament el millor és que ho feu saber als vostres convidats per tal que adaptin els seus vestits a allò que vosaltres espereu que esdevingui el vostre casament a la platja. En el cas que no vulgueu marcar un estil en la manera de vestir dels vostres convidats tampoc caldrà que els digueu res, cadascú serà lliure de vestir com li vagi millor.

En el primer dels casos, quan voleu que el vostre casament a la platja esdevingui  un esdeveniment relaxat i que els vostres convidats es sentin còmodes serà el vostre  l’objetiu el millor és que ho feu saber als vostres convidats. D’aquesta manera resoldreu els dubtes i deixareu clar que no voleu  un dress code molt sofisticat per gaudir de la vostra festa.

Que organitzeu un casament a la platja no significa que obligatòriament els convidats hagin de venir de blanc, el que es coneix com a festa eivissenca. Cadascun de vosaltres decideix com vol que sigui el seu casament però és important que si vosaltres voleu aquest tipus de casament ho expliqueu als vostres convidats.