Et cases a la platja? Enhorabona!

Sens dubte triar un lloc com DBlanc significa que heu optat per una localització molt especial i és important que el look de la núvia s’adapti a l’estil d’un casament a la platja.

I quin és el vestit de núvia més adequat per a un casament a la platja?

Si el teu casament el faràs a la platja, definitivament és millor optar per un estil informal, natural i molt fresc Que la núvia se senti a gust portant el seu vestit sembla una obvietat però creieu-nos que no sempre resulta ser així a l’hora de la veritat . En moltes ocasions quan triem un vestit ens deixem portar per idees preconcebudes, per opinions de familiars i amigues o milers de factors diferents i no pensem que aquest vestit el portarem durant moltes hores i si no trieu bé podeu sentir-vos incòmodes. Per aquest motiu, proveu-lo ,fent moviments amb ell i penseu que aquest vestit que es mou més o menys bé en un emprovador d’una botiga de núvies potser no sigui tan fàcil de portar quan avanceu pel passadís nupcial, amb la sorra, sopant a l’aire lliure i volent gaudir de la companyia de la vostra família i amics.

Les núvies que organitzeu un casament a la platja segurament optareu per un vestit senzill, és millor fugir de vestits excessivament carregats, sent ideal els de tall sirena o aquells amb teixits sinuosos que combinats amb la lleugera brisa marina donaran un elegant moviment al vestit.

Pel que fa als accessoris, ens sembla que ha de seguir la línia del que hem explicat fins ara, heu de tenir en consideració que estarem a la platja i certs elements poden convertir-se més en una molèstia que en una quesito decorativa.

El vel és un d’aquests accessoris que cal triar bé. A causa que la cerimònia es realitza a l’aire lliure i al costat del mar, és molt probable que s’aixequi una lleugera brisa i llavors el vel pot convertir-se en un element que us faci estar incòmodes . Per aquest motiu els vels recollits estil pirata són una idea que heu de tenir en compte per lluir ben boniques en un casament a la platja. La firma YolanCris ens n’ofereix models que són meravellosos.

velo pirata

Un altre accessori molt afavoridor són les corones de flors que poden ser fresques, seques o fins i tot de paper. Podeu trobar autèntiques meravelles que us deixaran bocabadades i aconseguireu un look molt romàntic.

beautiful young couple just married on a walk by the lake

I finalment, i molt important, les sabates de núvia. Per triar aquest complement tan important podeu optar per diferents opcions i fins i tot combinar-les. Existeixen precioses sabates de cunya que faran lluir fantàstica i t’ofereixen la comoditat que necessites per poder trepitjar la sorra al moment de la celebració de la cerimònia a la platja i seguir gaudint fins a la fi de la festa sense acabar amb els peus destrossats.

b4 cunyesb4 crochet

Si vols un autèntic look de platja pots posar-te unes precioses turmelleres per al moment de la cerimònia a la platja que sorprendran a tots els convidats.