Aquesta setmana molt proper al nostre restaurant s’ha produït un esdeveniment molt interessant que segueixo amb curiositat a través de les xarxes socials, és The Rural Workshop . Una trobada anual de fotògrafs i puc dir que he tingut la sort de veure en acció a alguns d’ells en els casaments a la platja que hem organitzat. Es reuneixen per aprendre, per compartir experiències i tindreu sort perquè els beneficiats sereu vosaltr@s, les parelles que comptareu amb ells en lel vostre casament a la platja i per a nosaltres és un luxe veure amb les ganes que continuen aprenent.

Segur que heu vist molts reportatges de casaments de familiars i amics que inclouen fotografies de les parelles al costat del mar encara quan no han celebrat el casament a la platja i el motiu pel qual això succeeix és perquè el recurs del mar per capturar escenes romàntiques els professionals de la fotografia ho tenen molt clar i bona prova d’això és la quantitat de fotografies que ens ofereixen els blogs especialitzats en casaments de parelles a la platja.

 

Just married couple on a sandy beach

Em confesso una pèssima fotògrafa però sé apreciar una bona foto i he vist magnífiques obres d’art amb el mar com a testimoni de molts fotògrafs que han treballat en els casaments a la platja organitzats per nosaltres.

http://raulcanas.com/

http://raulcanas.com/

Quan celebreu el vostre casament a la platja a DBlanc l’escenari per realitzar el reportatge de casament el teniu allí mateix, és un dels avantatges de celebrar lel vostre casament a la platja. Les fotografies de la cerimònia a la mateixa sorra amb la llum del capvespre és un inesborrable record d’aquest dia que el professional que contracteu sabrà capturar meravellosament.

pasillo nupcial_1600x2400

D’altra banda, encara que celebrareu un casament a la platja DBlanc us ofereix uns racons preciosos on completareu aquest magnífic reportatge de casament així que només heu de lluir ben guap@s i comptar amb un bon professional amb el pugueu establir una relació de confiança . La combinació de les tres us procuraran el millor reportatge de casament que hagueu imaginat.