És hora de buscar el regal perfecte pels convidats i moltes vegades aquest moment suposa un petit mal de cap per a vosaltres però cal donar-li la volta a aquesta situació i gaudir d’aquest moment més de l’organització del vostre casament.

Un casament a la platja permet regalar xancletes, ventalls, obridors, barrets, melmelades i mil propostes més que podeu oferir com a detall d’agraïment als vostres convidats. Com a molts de vosaltres sabeu aquests regals que rebem en els casaments acaben en el millor dels casos en un racó de la casa. Per aquest motiu moltes parelles quan comenten amb nosaltres aquest tema tenen la idea de buscar alguna cosa que tingui una utilitat. Però heu pensat que aquest regal també pot tenir una altra finalitat?

Què us sembla si aquest regal que vosaltres lliureu serveix per a col·laborar amb alguna de les moltes associacions que dia a dia lluiten per millorar el nostre món? A part de tenir un detall amb la vostra família i amics podeu dir que el vostre casament ha posat un granet de sorra per a lluitar per a una bona causa.

Existeixen infinitat d’associacions on destinar aquests diners que gastareu en aquesta partida del casament i la sensibilitat de cada parella per un tema o un altre és la que acaba per determinar a quina finalitat dedicaran aquesta quantitat de diners.

Fer una llista exhaustiva d’associacions que necessiten ajuda ens sembla una tasca gairebé impossible per aquest motiu hem fet una selecció personal però qualsevol altra elecció serà magnífica.

 

ASOCIACIÓN ESPAÑOLA CONTRA EL CÁNCER

https://www.aecc.es/Nosotros/Dondeestamos/Barcelona/Paginas/home.aspx

aeecc

 

 FUNDACIÓ MARESME

http://www.fundaciomaresme.cat/artesaniasanti/

fundacio maresme

MÉDICOS SIN FRONTERAS

http://www.msf.es/colabora/bodas-solidarias

msf

 

AMICS DE LA GENT GRAN

http://www.amicsdelagentgran.org/index.php/es/ayudanos/iniciativas-solidarias?gclid=CNXG98Dh58oCFUSVGwodPm0ONg

 Sin título

HOSPITAL DE SANT JOAN DE DEU

http://solidaritat.santjoandedeu.org/comprasolidaria/celebracions-ca/

 Santjoan de deu

SANTUARI GAIA

http://santuariogaia.org/?post_type=product

santuari gaia