Una de las parts més importants quan organitzeu el vostre casament a la platja és el moment de l’obertura del ball nupcial i la continuació de la festa amb tots els vostres convidats i això a  DBlanc s’ allarga fins les 5 de la matinada, teniu tanta marxa?

Boda playa fiesta

És sabut que en els  casaments a la platja veniu amb l’ànim de dornar-ho tot i nosaltres estem preparats oferint el millor espai per a ballar, el millor Dj i una selecció musical que farem al vostre gust per fer-vos gaudir a tots vosaltres. No ens cansem de repetir que un casament a la platja és una festa i nosaltres ens ocuparem que balleu fins que els vostres peus diguin: prou!

Los pies de l@s novi@s en la arena de la playa

Los pies de l@s novi@s en la arena de la playa

A nosaltres ens toca posar la discoteca i la música a vosaltres us toca posar les ganes de ballar i de passar-ho de por.

I per aquells convidats que no estiguin disposats a ballar fins a destrossar els seus peus tenim un meravellós chillout a la platja que farà les delícies dels convidats més tranquils.

 

I tenint sempre al cap  fer del vostre casament a la platja la millor festa que la vostra família i amics recordin durant molts de temps hem preparat un Candy Bar i una Creperie que endolciran el ball i us donaran un plus de sucre necessari per a ballar fins la sortida del sol.

El Candy Bar el treurem en el moment de l’obertura del ball i conté una selecció de xuxes que compliran les exigències dels assistents més dolços del vostre casament a la platja.

Candy Bar DBlanc

Candy Bar DBlanc

I quan les hores de ball facin minvar les forces dels convidats els hi podeu oferir un ressopó que es servirà des de la nostra Creperie a base de creps dolces i salades . Estan delicioses!

slide-7