No volíem acabar el 2016 sense fer un petit resum d’allò que ha significat per a nosaltres aquest primer any en el que hem iniciat el nostre camí d’aquest magnífic projete que són els casaments a la platja a DBlanc.

ceremonia boda en la playa

Aquest 2016 l’iniciàvem oferint DBlanc com un espai únic on poder celebrar el vostre casament a la platja i ho fèiem amb una gran il·lusió i amb el convenciment que es convertiria en el millor restaurant de casaments a la platja però no us podem negar que també ens acompanyava un petit temor davant el futur, que aviat es va esvair.

Ens vàrem presentar en societat el 23 d’Abril, Diada de Sant Jordi, el dia dels enamorats, no podíem triar un millor dia per compartir-lo amb tots vosaltres. I en aquell instant varen desaparéixer tots els dubtes. L’afecte i el suport que vàrem rebre aquell dia no el podrem esborrar mai més de les nostres memòries. Diuen que culls allò sembres, nosaltres aquell dia vàrem rebre tant d’amor que creiem que és impossible haver estat capaços de repartir tot el que vàre rebre aquell dia de part vostra. Un dia de pluja (moltíssima pluja!!!) i fred… i tot i axò, 300 persones  vàreu venir per transmetre tota la vostra energia. Quina carregada de piles!

boda playaLa iluminación exterior emocionó a todos los asistentes. Ooooohhhh!

Amb tota aquella energia i amb una gran responsabilitat, el 27 de maig es va celebrar el primer casament a la platja a DBlanc. Amb els nervis d’uns novells ens vàrem posar a la feina amb el primer muntatge. L’Amor i en Julio va ser la primera parella que celebrava el seu casament a la platja a DBlanc. Organitzar casaments i que el nom de la primera núvia sigui Amor és una picada d’ullet que el destí ens tenia reservat i que nosaltres interpretem com un bon auguri pel que vindrà, creiem que no es pot interpretar d’una altra manera.

Hem viscut moments màgics, de dubte, feliços, emotius, de molts nervis però en definitiva aquest primer any a DBlanc ens permet creure que tenim el millor espai per a celebrar casaments a la platja i les futures parelles el podreu gaudir tant com ho han fet les parelles del 2016.

La temporada ha estat fantàstica, si haguéssim pogut escollir les parelles a qui ens hauria agradat organitzar-los el seu casament a la platja no ho hauríem fet millor. A totes i cadascuna de les persones que heu confiat cegament en nosaltres i en el nostre fabulós equip us diem una i mil vegades…

image-1

I ara ens toca brindar per un nou Any amb el convenciment que serà encara millor que aquest que acabem i també us desitgem que sigui així per a tots vosaltres. Que es compleixin tots els vostres somnis i amb els raïms continuarem demanant el “nostre desig” (no el podem compartir perquè no es compliria 😉 )

fontcandy-1