En un país molt llunyà hi havia un castell anomenat Dblanc. Es trobava rodejat de mar de color turquesa al regne de Malgrat de Mar.
Dos enamorats anomenats Marisol i Francesc portaven varis mesos trobant el seu racó idílic per segellar el seu amor i casar-se pero no trobaven el lloc. Van tenir que descubrir llops disfressats de xai, trols que només volien els seus estalvis i bruixes que volien ilusionar amb pòcimes ben estranyes.
Un dia, van trucar a la porta del castell Dblanc i els van rebre el Rei Miquel i la Reina Olga. El Rei era culte i expert en finances, la Reina molt radiant i gran oradora, també estava present una dolce fada anomenda Cristina que tenia una gran imaginació. Els enamorats van saber escoltar al Rei i la Reina i a la fada, van quedar encisats pels seus consells i van decidir celebrar la cerimonia.
Aquell dia de celebració va ser màgic, els Reis, amics del Déu la Pluja, van fer que ni un núvol s’apropés; la fada i la corte del castell no van permetre que res no faltès atents en tot moment del dos enamorats.
Van decorar el castell com si d’un cel estrellat es tractes, els aromes de flors envoltaven l’ambient.
Van omplir als comensals de deliciosos àpats i begudes.
La parella estava radiant i feliç veient als seus gaudir.
En aquella época no hi havia puntuació ni resenya pública però de ben segur que en l’actualitat el castell Dblanc hauría tingut la màxima puntuació.
Marisol i Francesc van fer realitat el seu somni i van ser feliços per sempre, portant sempre al seu pensament aquell maravellós dia.